Вадим Скрипник замінить Желько Ерцега в Астарті

23 серпня 2019, 08:37 4625

Желько Ерцег складає повноваження директора сільськогосподарського виробництва агропромхолдингу «Астарта».

Про це AgroPortal.ua повідомили у прес-службі компанії.

«Желько Ерцег очолював напрям агровиробництва в «Астарті» з вересня 2014 року, розвиваючи та впроваджуючи сучасні підходи і технології у виробничі процеси, підвищуючи ефективність сегменту. За цей час в «Астарті» були започатковані проекти точного та органічного землеробства, впроваджений новийнауково-дослідний напрям Astarta Select, тощо», — зазначають у компанії.

Виконуючим обов’язки директора сільськогосподарського виробництва призначено Вадима Скрипника, який протягом 4 років роботи у команді «Астарти» займав різні керівні посади у сфері агровиробництва (як в головному офісі, так і в регіонах).

«Вадим Скрипник починав кар’єру в холдингу з керівника проектів департаменту с/г виробництва, був генеральним директором дочірньої агрофірми ТОВ «Хмільницьке». Дотепер працював на посаді начальника управління рослинництва, заступника директора сільськогосподарського виробництва «Астарти», — уточнили у компанії.


Для довідки: «Астарта» — один з провідних в Україні вертикально-інтегрованих агропромислових холдингів, компанія з 26-річною історією розвитку. Виробничі активи «Астарти» розташовані у 8 областях, серед ключових напрямів діяльності — рослинництво, цукроваріння, переробка сої, молочне тваринництво, елеваторне господарство, біоенергетика. Компанія є національним лідером з виробництва цукру та одним з найбільших виробників сільськогосподарської продукції.