В Україні випустили лінійку вин на честь художниці Марії Примаченко

22 квітня 2019, 15:30 2971

В рамках виставки Food&Wine компанія «Інкерман Україна» презентувала нову лінійку вишуканих арт-вин Prima Maria Inkerman.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

Як повідомила генеральний директор ТМ INKERMAN Анна Горкун, на створення цієї колекції майстрів-виноробів надихнули твори однієї з найвідоміших українських художниць у світі — Марії Примаченко.

«Твори цієї художниці є невід’ємним елементом українського культурного коду. В усьому світі картини Марії Примаченко є візуальною візитівкою України і віднині вони прикрашають вишукані українські вина, що також гідно представлять Україну світові», — зазначає Анна Горкун.

Казкові звірі з картин Марії Примаченко зображені на етикетках сухих вин із винограду сортів Шардоне, Сапераві та Каберне, напівсухого Рислінгу, напівсолодких Мускату та Бастардо.

За словами Анни Горкун, лінійка вин Prima Maria Inkerman вже з травня буде представлена в найбільших торговельних мережах України.

«Це топовий сегмент ординарних вин. Серед усіх невитриманих вин вони будуть найдорожчими, але дешевшими за витримані вина», — зазначає Анна Горкун.


Для довідки: ТОВ «Інкерман Україна» створено в 2014 році. Весь асортимент продукції створений з українського винограду та розлитий на потужностях Дома марочних коньяків «Таврія» в Новій Каховці, а також на підприємстві «Винтрест» на Одещині.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua