В Україні стартувала робота інноваційної платформи LNZ Hub

21 серпня 2019, 10:13 1720

На базі LNZ Group в Шполянському районі Черкаської області розпочала роботу інноваційно-технологічна платформа LNZ Hub, яка працюватиме до 20 вересня 2019 р.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua

Орієнтуючись на індивідуальний підхід до потреб кожного із клієнтів, в компанії вже другий рік поспіль замінили традиційний День поля на консультації та навчання у полі протягом місяця. 

«Ми прагнемо ділитися набутим досвідом, тому формат зустрічей відрізняється від традиційного дня поля. Наша компанія прийняла рішення сконцентруватися на меншій кількості людей для того, щоб максимально зробити акцент на інформації, тому LNZ Hub можна відвідати протягом місяця. Але хочу зауважити, аналізуючи минулий рік, ми не лише розказуємо про себе, а і отримуємо нові знання від учасників хабу», — сказав директор дистрибуційної компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець, відкриваючи LNZ Hub.

«N.B!» Яскраві моменти інноваційно-технологічної платформи LNZ Hub

Головною фішкою LNZ Hub 2019 менеджери компанії називають особливу концентрацію на власних брендах групи. Закликають спільно оцінити ефективність засобів захисту рослин DEFENDA та на власні очі роздивитися гібриди північноамериканської генетики UNIVERSEED.

«Ми разом з аграріями з усієї України вивчатимемо, як саме працюють продукти: як вони себе можуть повести, коли порушені рекомендації, норми застосування; як оптимальніше працювати з ними у різних умовах; що треба робити, а чого краще уникати. Тобто представлені комплексні технологічні схеми», — констатував керівник відділу Агротехнологій LNZ Group Василь Кифорук.

Також учасники LNZ Hub познайомляться із новими напрямками розвитку бізнесу в компанії: LNZ Energo, LNZ Web та LNZ Tech, а кінцевою локацією для учасників хабу став «Лебединський насіннєвий завод», де можна на власні очі побачити процес доробки посівного матеріалу.

Зареєструватися для участі в LNZ Hub можна онлайн на сторінці LNZ Group у мережі Facebook або на ресурсах медіа-партнерів компанії чи звернутися до представників LNZ Group в регіонах. Зареєструватися можна за посиланням. 


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі і має більше 3 тис. працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua