В LNZ Group розповіли, як примножити прибутки завдяки правильним технологіям вирощування силосу

20 серпня 2020, 15:25 2232

Напередодні компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі Іллінецького державного аграрного коледжу, метою якого стали ознайомлення з технологіями вирощування силосних гібридів Leafy-Floury типу бренду UNIVERSEED та демонстрація правильності закладання силосу в силосну яму для отримання якісного корму.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«Silage Workshop є частиною маркетингової політики компанії LNZ Group з просування на ринок гібридів північноамериканської селекції UNIVERSEED, зокрема силосних гібридів, презентація яких відбулась лише минулого року (S3825 ФАО380, S4210 ФАО420 і S3909 ФАО390), — говорить директор дистриб'юторської компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець.

Директор дистрибюторської компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець
Директор дистриб'юторської компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець

Одна справа — купити хороше насіння, але важливо правильно його виростити. Позиція компанії полягає в тому, щоб не продати просто насіння, ми продаємо технологію: від насіння до надою молока. Тоді клієнт зможе реально побачити та перевірити переваги нашої продукції».

Директор дистриб'юторської компанії ТОВ «ЛНЗ» також додає, що мета заходу полягає не лише в тому, щоб продемонструвати новинки UNIVERSEED (EXPG607 ФАО420, EXPG600 ФАО2600), але і донести інформацію, що при використанні цих гібридів тваринництво може бути ефективним.

«Ми заклали по всій країні близько 40-ка демонстраційних полів, щоб показати, як працюють гібриди у різних кліматичних зонах. Хочемо демонструвати наш продукт не в каталозі, а на полі», — зазначає Андрій Полтавець.

Детальніше про Silage Workshop, а також контакти представників можна знайти за посиланням


Наталія Помянська, AgroPortal.ua