Укролія підтвердила якість органічних кормових матеріалів

19 травня 2021, 15:56 2440

Компанія «Укролія» у квітні 2021 р. пройшла аудит постачальника органічних кормових матеріалів.

Про це йдеться у повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

Як зазначається, сертифікацію проводили представники європейської асоціації SecureFeed та представники споживача — Vivaorganic GmbH.

«Укролія» (Ukroliya) підтвердила виконання вимог асоціації SecureFeed, і на цій підставі її представники рекомендуватимуть нашу компанію як надійного постачальника органічних кормових матеріалів», — йдеться у повідомленні.


Для довідки: ТОВ «Укролія» засноване в 2001 році. Займається виробництвом і реалізацією фасованої і наливної соняшникової олії, соняшникової макухи, лушпиння. Її виробничі комплекси розташовані в Диканьці та Зінькові (Полтавської обл.). Фасовану соняшникову олію реалізується під торговими марками «Диканька», «Диканський Хуторок», «Маслинка», Garna, Olinalli. За даними компанії, «Укролія» займає близько 15% українського ринку фасованої соняшникової олії. Експорт продукції здійснюється більш ніж в 40 країн світу.

SecureFeed — це асоціація, яка об'єднує європейських постачальників кормів і кормових матеріалів для забезпечення і гарантії харчової безпеки останніх.