UKRAVIT представить свою продукцію в полі

18 червня 2018, 16:08 3739

Український виробник засобів захисту рослин і мікродобрив ГК UKRAVIT візьме участь у виставці «Міжнародні дні поля в Україні 2018».

Як повідомляють в компанії, в рамках виставки буде представлено ефективність дії продукції компанії  у польових умовах.

«Науковці та фахівці  компанії розробили унікальні комплексні системи вирощування, захисту та підживлення культур в залежності від рівня інтенсифікації. Системи будуть продемонстровані на демоділянках сої, ячменю ярого, гороху озимого та ярого, декількох сортів пшениці озимої, соняшника та кукурудзи», — уточнюють в компанії.  

«N. B.!» День поля з європейським шармом 24/7

Крім того в компанії додають, що вперше буде презентовано спектр послуг новоствореного «Інституту здоров'я рослин».

«Це — наукова платформа світового рівня для досліджень у сфері агро, яка не має аналогів в Україні.  Науковий підхід та інноваційні технології, засновані на комплексних дослідженнях ґрунту, води, рослинного і насіннєвого матеріалу, забезпечать отримання високих врожаїв і стануть першим кроком до створення якісно нових умов для ведення агробізнесу в Україні», — додають в ГК UKRAVIT.

«N. B.!» Інститут здоров’я рослин: не бренд, а новий знак якості


Для довідки: International Field Days Ukraine 2018 відбудуться 20-22 червня на дослідному полі УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого (смт Дослідницьке, Васильківський р-н, Київська обл.). Більше інформації — за посиланням