Український шоколад Millennium потрапив в онлайн-каталоги супермаркетів Азії 

27 вересня 2018, 16:40 3473

Продукція компанії Millennium офіційно потрапила в онлайн-каталог мережі супермаркетів Redmart (Сінгапур), які контролюють 9% роздрібної торгівлі. Там найближчим часом буде розміщена також продукція української компанії «Чумак». 

Про це розповів економіст інвестиційного центру ФАО Андрій Ярмак під час заходу Ukrainian Food Valley KMBS «Українська продукція на ринках Азії: від пробних поставок до системного експорту».

«Ми в січні 2018 року влаштовували для українських виробників торговельну місію в Сінгапур, і відтоді люди працювали над тим, щоб вийти в продажі онлайн-супермаркетів. Це не швидкий процес — маркетинг, сертифікація, логістика — все це займає багато часу. Але це вже значний крок для компанії, адже Сінгапур є стартовим майданчиком для виходу на інші азійські країни», — розповідає Андрій Ярмак.

За словами директора Української плодоовочевої асоціації (УПОА) Федора Рибалко, важливим трендом для Азійського регіону є зміна формату споживання свіжої продукції. 

«Урбанізація і дуже висока щільність населення зменшує кількість часу на походи в магазин і закупівлю продуктів, тому в країнах Азії швидкими темпами зростають різні онлайн-сервіси з доставки продукції», — зазначає Федір Рибалко. 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua