Терра Фуд вийшла на ринок Нігерії

29 березня 2018, 09:52 4252

Компанія «Терра Фуд» відправила до Нігерії першу партію продукції, яку африканськая країна вже отримала у грудні 2017 р.

Як говориться у повідомленні компанії, в першій партії «Терра Фуд» відвантажила 23 580 кг продукції (шоколадна паста ТМ «Чоконатто» різної маси та пакування — 500 г та 1кг).

«Ми плануємо розширювати лінійку продукції по спредовій групі (м'які маргарини для спекотних країн), а також розробляти нові продукти, в яких зацікавлений ринок Нігерії, наприклад, згущене молоко. До того ж, нам потрібно адаптувати упаковку для існуючих продуктів та запропонувати альтернативну торгову марку для шоколадної пасти», — поділилася планами менеджер з регіонального розвитку нових ринків компанії «Терра Фуд» Ольга Бубнікович.

Як зазначається, контракт із новими партнерами було підписано ще у листопаді 2015 року, після чого розпочалася тривала процедура сертифікації NAFDAC (Національна Агенція Федеративної Республіки Нігерія). В рамках сертифікації виробничі майданчики компанії відвідали інспектори вищеназваної агенції по управлінню та контролю за продуктами харчування та ліками. Тоді представники NAFDAC ознайомилися з технологіями виробництва різних видів продукції, взяли участь у дегустаціях та відзначили високу якістю та смакові характеристики продукції, а також високий рівень гігієни та підготовки спеціалістів.


Для довідки: «Терра Фуд» заснована в 1999 р. Виробничі потужності розраховані на 43 тис. т сиру, 113,6 тис. т вершкового та вершково-рослинного масла, а також 120 тис. т продукції з незбираного молока на рік. Компанія експортує свою продукцію в більш ніж 40 країн світу, серед яких Китай, Грузія, США, Сінгапур, Єгипет, Йорданія, Кувейт і багато інших.

Нігерія налічує 186 млн. мешканців і є найбільшою державою за чисельністю населення у Африці та сьомою країною у світі.