ТАС Агро планує в лютому розпочати весняно-польові роботи

04 лютого 2021, 13:54 1975

Компанія «ТАС Агро» протягом лютого 2021 р. планує розпочати проведення весняно-польових робіт.

Як говориться у повідомленні компанії, за традицією першими відкриють новий сільськогосподарський сезон підрозділи Південного кластеру агрохолдингу. На сьогодні аграрії завершують комплексну підготовку до старту: ремонтують техніку, закуповують ТМЦ, навчають персонал.

«Ремонтні роботи сільськогосподарської техніки проводяться у всіх кластерах компанії. Графік ремонтних робіт організовано таким чином, щоб в першу чергу підготовити техніку яка буде задіяна на весняно-польових роботах. Станом на 1 лютого понад 80% обладнання готове до старту сезону», — зазначив директор з виробництва «ТАС Агро» Віктор Белкот.

Він також додав, що основний об'єм добрив і паливно-мастильних матеріалів, необхідний для проведення планових технологічних операцій, завезено на склади підприємств. Із середини лютого заплановано приступити до внесення азотних добрив. Водночас із початком весняно-польових робіт компанія буде оновлювати парк сільськогосподарської техніки, закупивши ґрунтообробне обладнання і обприскувач

«Незважаючи на усі труднощі 2020 року суттєвих ускладнень у процесі підготовки до весняно-польових робіт не виникає. Погодні умови сприяють проведенню ряду робіт пов'язаних із підготовчим процесом. Озимі культури знаходяться в  хорошому стані. Кількість опадів впродовж осінньо-зимового періоду значно більше у порівнянні із минулим роком. А це є важливим фундаментом у формуванні майбутньої урожайності польових культур», — підсумував Віктор Белкот.


Для довідки: ТОВ «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, яка динамічно розвивається. На сьогодні агрохолдинг обробляє більше 80 тис га сільськогосподарських угідь, об»єднує близько 25 тис. пайовиків, які проживають в Чернігівській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання і переробка).