Сварог Вест Груп розширила потужності фруктосховищ

16 січня 2019, 09:57 2047

Корпорація «Сварог Вест Груп» збільшила загальні потужності зберігання продукції проекту «Садівництво» до 9,8 тис. т (станом на січень 2019 р.)

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«ТОВ «Буковинський сад» в листопаді 2018 року завершило будівництво холодильника з регульованим газовим середовищем для зберігання плодів ємністю 1,1 тис. т та будівництво адміністративно-побутових будівель в адміністративних межах Вашковецької ОТГ Сокирянського району Чернівецької області», — говориться у повідомленні.

Як зазначили в компанії, перша черга аналогічного холодильного обладнання була введена в експлуатацію в 2012 році, тоді було відкрито нове сучасне сховище з регульованим газовим середовищем для зберігання плодової продукції ємністю 2,5 тис. т одночасного зберігання в селі Романківці Сокирянського району Чернівецької області. Пізніше запустили сховища на 5 тис. т та 1,2 тис. т для зберігання яблук та груш.


Для довідки: корпорація «Сварог Вест Груп» здійснює діяльність у Хмельницькій та Чернівецькій областях. Основні напрямки: рослинництво, тваринництво, а також зберігання продукції. Загальна площа земель в обробці становить близько 80 тис. га.