Сварог Вест Груп розпочала жнива

08 липня 2019, 15:22 2043

Корпорація «Сварог Вест Груп» розпочала збір урожаю ранніх зернових.

Як говориться у повідомленні компанії, стан сільськогосподарських культур агрохолдингу пророкує успішне проведення жнив.

«Оглянувши поля та обговоривши перспективи жнивної кампанії-2019, керівництво переконалось, що стан дозрівання культур оцінюється як «добрий», з розрахунку на дотримання усіх агротехнічних норм вирощування», — йдеться у повідомленні.

Традиційно першими розпочали збір урожаю підприємства, які розташовані в Чернівецькій області (Південний регіон діяльності компанії). Слідом впевнено крокуватимуть Центральний та Північний регіони.

«Один із найвідповідальніших процесів сільськогосподарського циклу — збір урожаю — вже почався. Тепер будемо сподіватися на гарний настрій погоди. Можу із упевненістю сказати, що фахівці агрохолдингу налаштовані рішуче — зібрати врожай вчасно та без втрат. Всі завчасні комплекси заходів щодо догляду за посівами проведено, дотримано профілактичних заходів боротьби із хворобами і шкідниками. Для якісного збирання урожаю в оптимальні строки ми придбали нові моделі комбайнів CLAAS Lexion 760», — коментує член ради директорів, виконавчий директор (проект «Рослинництво») Сергій Філюк.


Для довідки: корпорація «Сварог Вест Груп» здійснює діяльність у Хмельницькій, Чернівецькій та Житомирській областях. Основні напрямки: рослинництво, тваринництво, а також зберігання продукції. Загальна площа земель в обробці становить близько 80 тис. га.