Змінився керівник аграрного напрямку Байєр в Україні

30 вересня 2021, 11:59 2317

Виконавчий директор насіннєвого бізнесу компанія «Байєр» в Бразилії Лаерсіо Бортоліні з 1 жовтня 2021 р. стане новим керівником аграрного підрозділу в Україні.

Як говориться у повідомленні компанії, Франк Хатке, який відповідав за аграрний підрозділ в Україні протягом останніх трьох років, після більш ніж 30 років трудової діяльності в компанії «Байєр», вийшов на пенсію в кінці липня 2021 року.

Зазначається, що Лаерсіо Бортоліні працює в компанії більше 20 років і з 2016 року очолював насіннєвий бізнес в Бразилії. На цій посаді він сприяв зростанню бізнесу та успішному розвитку команди з насінництва.

«Я дуже радий очолити аграрний підрозділ в Україні, тому що сільське господарство в Україні відіграє таку ж важливу роль як і в Бразилії. Я б хотів зберегти гарні бізнес-показники та надати ще більше інновацій і цифрових рішень українським аграріям, щоб вони вирощували оптимальні та сталі врожаї», — сказав Лаерсіо Бортоліні.


Для довідки: Лаерсіо Бортоліні закінчив державний університет Понта-Гросса (Бразилія) у 1994 році за спеціальністю інженер-агроном. У 1997 році розпочав свою кар'єру як торговий представник у компанії «Байєр». Через декілька років обійняв свою першу керівну посаду регіонального менеджера і переїхав до Сан-Паулу. У 2005 році Лаерсіо Бортоліні перейшов у відділ маркетингу, де займав кілька посад, зокрема, посаду менеджера з вирощування кукурудзи (2005 рік), менеджера з ліцензування сої (2006 рік) і керівника бізнесу з вирощування бавовни (2007 рік). У 2014 році пройшов програму бізнес-адміністрування для керівників (Executive MBA) в Пітсбурзькому університеті. В останні кілька років Лаерсіо Бортоліні зосередив свою кар'єру на комерційній сфері, займаючи різні посади, і в підсумку став Виконавчим директором з насіннєвого бізнесу в Бразилії.

«Байєр» — це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров'я та сільського господарства. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією. В Україні компанія розпочала роботу з 1992 року. «Байєр» в Україні представлений на сьогодні такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів, аграрний підрозділ.