Remington Seeds вироблятиме насіння в Україні

06 грудня 2019, 11:55 2973

Remington Seeds підписала стратегічну угоду з «МАЇС» щодо придбання потужностей з виробництва насіння та ведення сільського господарства в Україні.

Про це повідомляє прес-служба компанії «МАЇС».

Новостворене підприємство, SEED CORP, надаватиме повний спектр послуг своїм міжнародним та локальним партнерам з виробництва насіння високої якості в Україні. SEED CORP має більш ніж 5 тис. га зрошуваних сільськогосподарських земель та один із найсучасніших заводів з виробництва насіння у Східній Європі, який базується в центрі зони вирощування в Україні.

«Ми дуже задоволені цією угодою і будемо йти до своєї мети — надавати високоякісні послуги у насіннєвій галузі, шануючи основоположні цінності прозорості, конфіденційності та підтримки клієнтів», — відзначив президент SEED CORP Крістіан Берньє.

В компанії повідомляють, що завдяки цьому рішенню Remington Seeds вийде на український ринок, розширивши свою глобальну присутність, щоб запропонувати клієнтам будь-якого масштабу повне рішення у питанні виробництва насіння та посилити свою стратегію присутності у Чорноморському регіоні. Це допоможе впорядкувати весь процес надання послуг, підвищивши ефективність та інноваційність для адаптації рішень до потреб кожного клієнта.

За словами голови SEED CORP Єлизавети Терещук, підприємство зосередиться виключно на високоякісних послугах з виробництва насіння.

«Цей новий аспект діяльності дозволить нам продовжувати підтримувати наших клієнтів у наданні високоякісних послуг з виробництва насіння, впроваджуючи інноваційні рішення у насінництві для вирішення багатьох викликів насіннєвої галузі України», — відмітила Єлизавета Терещук.


Для довідки: Remington Seeds — один із найбільших виробників насіння у світі, що надає системні рішення та послуги у виробництві, переробці та розповсюдженні насіння багатьох культур у всіх регіонах світу.

Компанія Remington Seeds працює в США, Аргентині, Бразилії, Чилі, Мексиці, Румунії, Росії та Уругваї.

MAIS — одна з провідних сільськогосподарських компаній в Україні з більш ніж 28-річним досвідом, яка активно займається рослинництвом, садівництвом і тваринництвом.