Прометей Агро виставили на продаж

21 грудня 2018, 10:14 3159

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) продає корпоративні права у вигляді 100% частки у статутному капіталі ТОВ «Прометей Агро» (Миколаївська область, місто Миколаїв) за 1,2 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні системи.

«ТОВ «Прометей Агро» займається посередництвом в торгівлі сільськогосподарською сировиною, живими тваринами, текстильною сировиною та напівфабрикатами, оптовою торгівлею зерном, насінням та кормами для тварин», — говориться у повідомленні.

Стартова ціна: 1,2 млн грн, дата проведення аукціону:  11 січня 2019 р.

Також продаються майнові права на об`єкт інтелектуальної власності — знак для товарів і послуг «Прометей»

Стартова ціна: 199,7 тис. грн, дата проведення аукціону: 2 січня 2019 р.

«Підприємство та товарний знак стануть у нагоді бажаючим розпочати або розширити аграрний бізнес в Україні маючи в активі вже відому торгову марку», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновником «Прометей Агро» є Рафаель Гороян, глава групи компаній «Прометей».


Для довідки: ГК «Прометей» працює на українському ринку зернових і олійних культур з 1994 р. Компанія закуповує зерно у виробників на базі 17 елеваторів в Миколаївській, Кіровоградській, Київській, Хмельницькій та Запорізькій областях.