Погода поквапила Аурум Груп з посівною

24 вересня 2018, 18:00 1674

Сільськогосподарські підприємства «Аурум Груп» (Aurum Group), що розташовані в Запорізькій області, з 10 вересня, на тиждень раніше ніж зазвичай, почали посівну.

Про це повідомив заступник генерального директора «Аурум Груп» з агробізнесу Микола Шишман, говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, рання посівна обумовлена прогнозами синоптиків, які очікують дощі наприкінці вересня.

«Як основні культури на 2019 рік закладаємо озиму пшеницю та соняшник. Також плануємо вирощувати ячмінь і нішеві культури, такі як: ріпак і гірчицю», — уточнив Микола Шишман.

За словами Шишмана, питома вага зернових культур у структурі посівних земель групи становить: 43% — озима пшениця, 21% — соняшник і 16,5% — ярий ячмінь.


Для довідки: «Аурум Груп» (Aurum Group) — українська багатопрофільна промислово-інвестиційна група. Ключовими напрямками діяльності є машинобудування, залізничні вантажні перевезення, промислове насособудування, хімічна промисловість, інвестиції в нерухомість і аграрний сектор. Зараз компанія експортує свою продукцію в країни СНД, Близького Сходу, США, Китаю і ін. Діяльність компанії в агробізнесі представлена розташованим в Запорізькій області господарством із земельним банком 4 тис. га, де вирощуються зернові, олійні та деякі нішеві культури.