Онлайн-платформа KWS відтепер доступна у смартфоні

16 березня 2021, 15:27 1892

Аграрії вже протягом певного часу користуються цифровими послугами KWS через онлайн-платформу myKWS. Відтепер ці послуги також доступні у мобільному додатку myKWS для операційних систем Android та iOS.

Новий додаток можна завантажити безкоштовно зі сховища додатків, повідомили в компанії.

«Мобільний додаток myKWS поступово наповнюється найважливішими інструментами знайомої вам версії для ПК, тож доступ до матеріалів KWS на смартфоні тепер можна буде отримати у будь-який час і з будь-якого місця. Завдяки цьому користуватися послугами KWS стає ще простіше та зручніше», — йдеться у повідомленні.

З мобільного додатку вже можна отримати погодинний прогноз погоди для планування щоденної с/г діяльності, огляд всіх полів з вирощуваними культурами, розміщених на одній карті, доступ до спеціалізованих цифрових сервісів, де потрібні супутникові знімки (Field Vitality Check, SAT DM Monitoring) та багато іншого. Інші, не менш важливі інструменти — це Crop Manager для планування та оптимізації сівозміни; сервіс з діагностики полів Field Scout для створення заміток із специфічними спостереженнями, які можна відразу надіслати представнику компанії, актуальні новини та сезонні рекомендації, та миттєвий зв«язок з представником «КВС-Україна» у регіоні знаходження господарства.

В компанії зазначили, що при реєстрації полів в Сервісі насіння буряків аграрії, у випадку погіршення ситуації на полях, матимуть змогу отримати знижку на пересів гібридів КОНВІЗО® СМАРТ в розмірі 65% від вартості насіння.

«Цифровий інструмент myKWS доступний для використання господарствами будь-якого розміру чи типу незалежно від різновидів вирощуваних культур. У мобільному додатку можна використовувати вже існуючий обліковий запис для входу в myKWS з ПК», — додали в компанії.

Нові користувачі можуть зареєструватися за посиланням, а мобільний додаток доступний для завантаження тут.


Для довідки: KWS — одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п«ятірку світових лідерів з виробництва насіння. У 2019/20 фінансовому році понад 5700 співробітників в 70 країнах досягли чистого обсягу продажів у розмірі €1,3 млрд. KWS, компанія з сімейними цінностями, незалежно працює на ринку понад 160 років. Вона спеціалізується на селекції та виробництві та продажу насіння кукурудзи, цукрових буряків, зернових культур, ріпаку та соняшнику та овочевих культур. KWS використовує провідні методи селекції для підвищення врожайності, та покращення стійкості до хвороб, шкідників та абіотичного стресу. З цією метою в 2019/2020 фінансовому році компанія інвестувала в наукові дослідження понад €200 млн.