Ольгопіль оновлює парк сільгосптехніки

02 серпня 2021, 16:15 2291

Агрофірма «Ольгопіль» цього року придбала для робіт у полі трактор, зернозбиральний комбайн та інші агроагрегати.

Про це розповів головний інженер господарства Володимир Халус, йдеться у повідомленні компанії.

«У цьому році матеріально-технічна база парку значно покращилася. Ми придбали трактор John Deere серії 8R, який призначений для виконання повного спектра тягових завдань і може використовуватися для оранки, дискування, посіву, культивування, поглиблення орного шару, розпушування.

Перед жнивами закупили найновіший на ринку України комбайн New Holland СХ8. Він вважається одним із найпотужніших клавішних комбайнів і дозволяє значно збільшити швидкість обмолоту в порівнянні з роторними», — розповів він.

Крім того, у господарство вже доставили 7-метрову дискову борону Kverneland, яка здатна максимально якісно проводити дискування від 3 мм до 15 см глибиною.

Головний інженер додає, що на сьогодні господарство має власний автопарк вантажних автомобілів КАМАЗ і DAF, що дозволяє закрити низку логістичних питань у ланцюжку «поле-господарство-клієнт». Допомагають також у роботі і власні навантажувачі.

«Наявність укомплектованого техпарку дозволяє щодня приймати з поля близько 1,5 тис. т зерна», — уточнюють у компанії.

До кінця року у планах господарства придбати сівалку точного посіву HORSCH Maestro, жниварку для кукурудзи і бензовоз для заправки техніки безпосередньо у полі.