Новий термінал НІБУЛОНа вже прийняв 50 тис.т зерна

02 серпня 2019, 13:43 1965

Новозбудований перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» у Вільнянському районі Запорізької області, що 2 липня був введений в експлуатацію, усього за місяць своєї діяльності прийняв 50 тис. т збіжжя.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, на філію «Тернівська» зерно привезли понад 2080 вантажівок з Запорізької, Дніпропетровської, Харківської і деяких районів Полтавської і Донецької областей.

На сьогодні з філією договори поставки та зберігання уклали вже 70 сільгосптоваровиробників.

«Усе прийняте на терміналі у Тернівці збіжжя відвантажується та доставляється до морського термінала компанії у Миколаєві або одразу на зовнішній рейд водним транспортом. Так, уже 2 серпня до вантажного причалу філії прибуде під завантаження перший барже-буксирний склад», — йдеться у повідомленні.


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.