Новий ОЕЗ Кернела отримав перший міжнародний сертифікат

29 жовтня 2021, 12:56 2992

Аудитор компанії Control Union Certifications на початку жовтня 2021 р. провів аудит ТОВ «Старокостянтинівський олійноекстракційний завод» на відповідність вимог стандарту GMP+ та встановив цю відповідність.

Про це йдеться у повідомленні компанії «Кернел» на сторінці у Facebook.

«За результатами аудиту «Старокостянтинівський олійноекстракційний завод» отримав свій перший міжнародний сертифікат про відповідність вимогам стандарту GMP+.

Незважаючи на те, що виробництво на заводі ще не вийшло на усю свою заплановану потужність, вимоги стандарту ми вже старанно виконуємо!», — зазначили в компанії.

Уточнюється, що вже незабаром відбудеться запуск ТОВ «Старокостянтинівського олійноекстракційного заводу», одного з найбільших олійноекстракційних заводів у Європі.


Для довідки: «Кернел» — найбільший у світі виробник і експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально-інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт і внутрішні продажі соняшникової олії; рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг щодо зберігання і перевалювання зерна на елеваторах і в портових терміналах. З 2007 року акції компанії торгуються на Варшавській фондовій біржі. На частку «Кернел» припадає близько 8% світового виробництва соняшникової олії. Свою продукцію компанія постачає до понад 60 країн світу.