Нова програма ALFA Smart Agro: +7% до ціни урожаю та якісні ЗЗР

06 листопада 2020, 14:59 1609

Компанія ALFA Smart Agro надає можливість агровиробникам реалізувати врожай із премією 7% до ринкової ціни та використати кошти на купівлю ЗЗР.

 

Програма має назву «ALFA Аванс» та створена для того, щоб аграрії могли не лише збільшити власний прибуток цього року, але й одночасно заклали основу для якісного врожаю наступного сезону, йдеться у повідомленні компанії.

Програма «ALFA Аванс» включає три простих кроки для фермерів:

1. Продаж врожаю за преміальною ціною.

2. Використання коштів на замовлення ЗЗР ALFA Smart Agro.

3. Отримання замовлених ЗЗР для використання у новому сезоні.

Щоб взяти участь у програмі, агровиробник повинен звернутися до відділу трейдингу ALFA Smart Agro та укласти договір купівлі-продажу сільгосппродукції. Далі на суму угоди фермер замовляє у дистриб«ютора препарати ALFA Smart Agro. Після поставки сільгосппродукції він отримує від дистриб'ютора замовлені ЗЗР.

Мінімальний обсяг контракту на купівлю сільгосппродукції — 200 т для зернових і кукурудзи, 100 т для олійних культур.

«Компанія ALFA Smart Agro постійно розширює набір фінансових інструментів для агровиробників. Успішний досвід у галузі агротрейдингу, а також репутація компанії ALFA Smart Agro як надійного партнера дають можливість запроваджувати додаткові опції. Саме зараз аграрії планують свої витрати на весінню посівну та новий сезон. І це дуже зручно, коли одна програма вирішує одразу дві проблеми — допомагає реалізувати врожай за більш вигідною ціною і, водночас, забезпечити господарство якісними засобами захисту рослин. А використання продуктів ALFA Smart Agro дає впевненість, що і наступний врожай буде високим та якісним», — зазначає фінансовий менеджер Ігор Метейко.


Для довідки: Детальні умови програми «ALFA Аванс» можна дізнатися у відділі трейдингу ALFA Smart Agro: 050-437-30-27, 050-441-25-67, [email protected], [email protected].

ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. У портфелі компанії представлено 75  продуктів — інноваційних рішень, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не має аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається в повній відповідності до світових стандартів.