НІБУЛОН побудує перевантажувальний комплекс у Голій Пристані

08 серпня 2016, 10:22 4627

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і генеральний директор «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Меморандум про співпрацю підписано в сфері впровадження інвестиційного проекту з будівництва перевантажувального терміналу з відвантаження зернових та олійних культур на річковий та морський транспорт в місті Гола Пристань Херсонської області. «Завдяки співпраці з компанією «НІБУЛОН» ми зможемо постачати сільгосппродукцію Херсонщини споживачам Київщини та Білорусі вже в цьому році», — зазначив Андрій Гордєєв.

Джерело фото: Херсонська облгосадміністрація
Джерело фото: Херсонська облдержадміністрація

Елеваторний і перевантажувальний комплекс планують побудувати за три місяці, що в подальшому забезпечить 120 нових робочих місць.

«Коли буде введений в експлуатацію елеваторний і перевантажувальний комплекс, будуть завантажені автодороги області, але Херсонщина залишиться екологічно чистою», — додав генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський.


 Для довідки: «НІБУЛОН» — один з найбільших українських виробників і експортерів сільськогосподарської продукції. До складу підприємства входять 22 виробничих філії (виробництво сільгосппродукції на 82,5 тис. га орендованих земель), 19 елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одноразового зберігання 1,77 млн т, суднобудівний-судноремонтний завод і судноплавна компанія.