НІБУЛОН отримав трирічний кредит на $80 млн

11 липня 2018, 09:34 3491

ING Bank N.V. (ING), як уповноважений  лід-організатор та організатор синдикованого кредиту, та синдикат європейських комерційних банків і ЄБРР підписали угоду про надання компанії «НІБУЛОН» синдикованого кредиту в розмірі $80 млн.

Як говориться у повідомленні компанії, кошти будуть спрямовані на фінансування потреб компанії в оборотному капіталі, пов«язаних з закупівлею продукції в Україні та її експортом на світовий ринок.  

«Термін погашення кредиту погоджено до 3 років, що з одного боку, ідеально відповідає потребам компанії в забезпеченні доступу до довгострокової ліквідності, а також свідчить про інтерес міжнародних банків до «НІБУЛОНа», — говориться у повідомленні. 


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. Щорічний обсяг експорту «НІБУЛОНу» сягає 4,5 млн т.