НІБУЛОН забезпечений насінням зернових культур на 85%

22 лютого 2018, 09:48 2880

Забезпеченість ТОВ СП «НІБУЛОН» насінням зернових до весняної сівби під урожай 2018 року на сьогодні становить близько 85% від потреби.

Як говориться у повідомленні компанії, виробничий відділ «НІБУЛОНу» завершує укладання угод на постачання посівного матеріалу (кукурудзи, соняшнику).

Наразі напряму у відомих виробників широкого спектру високоякісного насіння закуплено кукурудзи та соняшнику на понад 32 тис. га. Отримані партії насіння надходитимуть на філії у Миколаївській та Вінницькій областях, звідки потім розподілятимуться на інші виробничі підрозділи.

«У цьому місяці планується  повністю  закрити  потребу компанії  в  насінні кукурудзи,  соняшнику  та  сорго  як  від іноземних,  так і вітчизняних виробників…»,  — говориться у повідомленні компанії.


Для довідки: основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. В 2016-17 МГ «НІБУЛОН» експортував 4,65 млн т сільгосппродукції.