Неймовірні села України: Baker Tilly передала ноутбуки на Івано-Франківщину

16 червня 2020, 16:58 2550

Компанія Baker Tilly, в рамках Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019», передала для села Витвиця, що на Івано-Франківщині, ноутбуки.

Минулого року громада села Витвиця подала на конкурс «Неймовірні села України» бізнес-план із технічного оснащення будинку культури. Дана заявка не потрапила до фіналу конкурсу, але компанія Baker Tilly, за першої можливості, вирішила підтримати громаду села.

«Ми зажди підтримуємо проєкти, спрямовані на розвиток, у тому числі громад. У минулому році, при перегляді надихаючих бізнес-планів різних сіл, ми помітили, що одному з них не вистачає технічного забезпечення для створення комфортних умов і нормального функціонування бібліотеки. У нас з'явилась можливість, і ми використали її», — зазначають в Baker Tilly.

За словами голови Витвицької ОТГ Миколи Шикора, після того, як поданий на конкурс бізнес-план не увійшов до фіналу, громада села не розгубилася, а почала активно шукати інші шляхи фінансування.

«Ми знайшли кошти на облаштування та ремонт будинку культури, і нам якраз не вистачало ноутбуків у бібліотеку. Тому коли з редакції AgroPortal.ua нам зателефонували і повідомили, що компанія Baker Tilly хоче подарувати їх нам, ми були раді, адже це фінальний штрих у завершенні нашого проєкту, який допоможе покращити якість і професійність роботи  культпрацівників та збільшить кількість відвідувачів бібліотеки», — говорить Микола Шикор.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua