Краща селекція гібридів: LNZ Group починає співпрацю з німецькою компанією Strube

18 листопада 2020, 09:42 2315

LNZ Group розпочинає співпрацю з німецькою компанією Strube, яка поєднує у собі найкращі зразки селекції та якісне вирощування гібридів.

Про це повідомляє прес-служба компанії LNZ Group.

«Селекцію соняшнику Strube проводить на власній селекційній станції в провінції Іспанії. Розмноження гібридів проводиться в Іспанії та Італії, де для цієї культури створені оптимальні природні умови», — зазначають у компанії і додають, що постійно удосконалюють та шукають для українських аграріїв нові можливості у вирощуванні соняшнику спільно з надійними партнерами.

Щоб український аграрій отримав якісний посівний матеріал, гібриди соняшнику (класичні гібриди: БАСКО ШТ, ОРФЕО ШТ; гібриди для технології Сульфо: ЦЕЛСО ШТ, ФАУСТО ШТ, МЕРО ШТ; гібриди для технології Евролайтінг та Евролайтінг Плюс: ФАБУЛО КЛП; високоолеїновий гібрид для технології Евролайтінг Плюс: СОРЕС ШТ) проходять виробничі випробування які розташовані на всій території України. Таким чином, висока якість насіння соняшнику підтверджена не тільки в лабораторних, а й у польових умовах.

«Strube об'єднує найкращий світовий досвід зі знаннями українських агрономів. Гібриди, представлені у каталозі, мають високий потенціал врожайності, відрізняються якісними генетичними характеристиками та стійкістю до хвороб», — йдеться в повідомленні.

Придбати гібриди соняшнику можна ексклюзивно у представників компанії LNZ Group у вашому регіоні.