Локомотив НІБУЛОНу пустили на колії загального користування

30 липня 2020, 09:52 2087

«НІБУЛОН» придбав локомотив та отримав дозвіл від АТ «Укрзалізниця» на подачу та забирання вагонів компанії із залізничної станції Миколаїв-Вантажний.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Так, минулого року «НІБУЛОН» придбав локомотив ТГМ 4. До цього часу він виконував лише вантажні маневри на території морського перевантажувального термінала компанії в Миколаєві. Тепер, отримавши відповідний дозвіл від АТ «Укрзалізниця», тепловоз  «НІБУЛОН» виконуватиме весь комплекс робіт по подачі і забиранню вагонів зі станції Миколаїв-Вантажний до перевантажувального терміналу компанії, оптимізуючи власну роботу та заощаджуючи кошти. 

«Технічний стан локомотива перевірений фахівцями технічного персоналу підрозділу локомотивної служби АТ «Укрзалізниця», що затверджено актом відповідності справного  стану. А локомотиво-складацькі бригади пройшли успішну перевірку знань з нормативних документів безпеки руху поїздів та правил технічної експлуатації залізниць України. У результаті визначено, що локомотив та локомотиво-складацькі бригади повністю відповідають усім вимогам для виїзду на колії загального користування  станції Миколаїв-Вантажний АТ «Укрзалізниця», — розповідає начальник дільниці залізничного транспорту компанії «НІБУЛОН» Юрій Нанакін.

Роботи по відновленню локомотиву та приведення його технічного стану до вимог правил технічної експлуатації залізниць України виконало ТОВ «Запорізький тепловозоремонтний завод».


Для довідки: раніше компанія «НІБУЛОН» придбала 108 вагонів-хоперів бункерного типу для перевезення зерна моделі 19-6869.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.