LNZ Group запускає дві нові програми лояльності для аграріїв

30 червня 2020, 08:01 1820

Компанія LNZ Group презентує нові програми лояльності «Аграрний турист» та «ЛНЗерно-Бонус 2020» для клієнтів компанії, сільгоспвиробників, а також постійних покупців насіння та ЗЗР брендів UNIVERSEED, LEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds.

Про це говориться в прес-релізі компанії.

«Ми впевнені, що ви засумували за відпусткою і подорожами. Тому пропонуємо програму «Аграрний турист»: купуйте продукти від брендів UNIVERSEED, LEGEND Seeds, DEFENDA, S&W Seeds і отримайте сертифікат від туристичної агенції на відпустку. А ще для учасників програми — привабливі ціни та подарунки», — йдеться в повідомленні.

В компанії також додають, що участь у програмі «Аграрний турист» надає ще більше переваг. Аграрій має можливість реалізувати свою сільгосппродукцію без ризиків та за вигідних умов. А також завдяки реалізації звільнити складські приміщення.

Приєднайтесь у період з 1 липня 2020р. до 30 квітня 2021р. та отримайте один із трьох туристичних ваучерів: Агротурист Стандарт, Агротурист+ або Агротурист Преміум. Володарі ваучера матимуть сертифікат від туристичної агенції на суму зернової премії.

Також компанія LNZ Group пропонує спеціальну програму для збуту продукції на вигідних умовах з програмою «ЛНЗерно-Бонус 2020».

«Учасниками можуть бути сільгоспвиробники та клієнти компанії LNZ Group. Основна ідея програми — полегшити умови дебіторської заборгованості фермерів-клієнтів LNZ Group через надання можливості продажу сільгосппродукції (пшениця, кукурудза, ячмінь, ріпак, соя, соняшник, цукор) за преміальними цінами», — коментують у компанії LNZ Group.

Учасники програми матимуть можливість отримати премії за трьома пакетами: Бонус Стандарт, Бонус Плюс та Бонус Преміум.

За детальною інформацією та для участі у програмах звертайтесь до представників свого регіону.