LNZ Group дозволили придбання двох підприємств на Черкащині

13 травня 2019, 14:52 2933

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив ТОВ «Бурімка Хутір Канівці» придбати два аграрних підприємства в Черкаській області.

Як говориться у повідомленні відомства, дозволено придбання часток у статутному капіталі ТОВ «Агродар-Канівці» та ТОВ «Канівці» (обидва Черкаська обл.), що перевищують 50%.

За даними Державного реєстру юридичних осіб і фізосіб-підприємців, засновником ТОВ «Бурімка Хутір Канівці» є ТОВ «Контанго 2012» та ТОВ «Шафар». Засновником останніх є LNZ Group
 (ТОВ «ЛНЗ групп»), а кінцевими бенефіціарами — Дмитро Кравченко та Михайло Сідлецький.

ТОВ «Канівці» та ТОВ «Агродар-Канівці» займаються вирощуванням зернових і олійних і належать Юрію Вишні. 


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі та має більше 3 тис. працівників у сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.