LNZ Group представила гібриди кукурудзи для Одещини

14 серпня 2019, 10:51 1602

LNZ Group напередодні на території ФГ «Дончук» у с. Піщане Балтського району Одеської області провела Mini hub, в ході якого акцент був зроблений на лінійці силосних і зернових гібридів кукурудзи UNIVERSEED (S39-09, EXPM-013, EXPM-014, EXPM-021 та EXPM-017), які найбільше підходять для вирощування на півдні.

Про це AgroPortal.ua розповів маркетинг-менеджер із засобів захисту рослин бренду DEFENDA В'ячеслав Панасюк.

За його словами, на дослідному полі було застосовано гербіцид Сумаро (мезотріон) у фазі 5-7 листків. Препарат показав високу ефективність: на сьогодні демополе вільне від бур'янів, зокрема дводольних.

Також у ході Mini hub 40 фермерів отримали конкретні консультації щодо технології використання нового виду дистрибуції — LNZ Web.

«Результати перевершили наші очікування, — констатує В'ячеслав Панасюк. — Зібралася зацікавлена і дуже цінна для нас категорія підприємців — невеликі фермери з площами до 500 га. Ми відкрили для них можливість купувати через інтернет за доступними цінами зовсім невеликі, до 1 каністри, об'єми продуктів не у великого дистриб'ютора, а у близького їм партнера. Для цього достатньо лише освоїти роботу через платформу LNZ Web».

Маркетинг-менеджер із засобів захисту рослин бренду DEFENDA В'ячеслав Панасюк додає, що, окрім того, перевагою роботи з LNZ Group є постійний агрономічний супровід клієнтів.

«Я приїхав на запрошення доброго давнього друга і колеги Олега Дончука. Ми з ним фермеруємо ще з 90-х років, — розповів учасник Mini hub, власник ФГ «Кристал» Балтського району Ігор Міщенко. — Я отримав масу корисної інформації для себе. Особливо вразили молоді, але дуже професійні спеціалісти LNZ. Вони надзвичайно професійно доглянули демополе. Ми не новачки, бачили вже багато різних міжнародних подій, в тому числі й від гігантів. Тут ставлення, увага до партнерів надзвичайно гарне, тепле. Дуже гнучкий підхід, пропонують продукти для абсолютно різних клієнтів. Є вибір, представлена хороша лінійка, спектр».

За його словами, особливо цікаво, коли підказують, як можна оптимізувати деякі засоби, щоби трохи зекономити, але зі збереженням якості.


Ірина Садова, AgroPortal.ua