LNZ Group оголосила про проведення Mini hub. Розгляд польових демонстрацій

25 червня 2019, 14:20 2115

Mini hub — це 7 локацій на території України, на яких вивчаються технології захисту рослин від DEFENDA та гібриди кукурудзи UNIVERSEED, зернові та силосні. Окрім кукурудзи, на дослідних полях висіяно також соняшник, сою, озимі зернові культури.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Аграрії побачать дію засобів захисту на різні культури у різних кліматичних умовах та зможуть обрати саме те, що підходить їхнім господарствам.

«Ми хочемо наочно показати, як працюють інсектициди DEFENDA, гербіциди та фунгіциди в різних частинах країни, за абсолютно різних технологій», — говориться в повідомленні компанії.

На відміну від більш масштабного LNZ Hub, на якому закладено більшу кількість дослідів та демоділянок, Mini hub ставить на меті саме ознайомлення аграріїв з тонкощами вирощування для різних кліматичних зон і умов господарювання. При цьому LNZ Hub залишається важливою науково-практичною платформою для зустрічі з агровиробникам і також буде приймати відвідувачів.

«Ми також хочемо ознайомити клієнтів з нашою лінійкою в різних ґрунтово-кліматичних зонах, підказати, який гібрид найкраще підходить до певного гектару, навіть не до регіону чи області. Багато уваги приділимо силосним гібридам, особливо нашій конкурентній перевазі в Leafy and Leafy Floury типу гібридах», — додала директор відділу маркетингу компанії LNZ Group Юлія Каменєва.

«N.B.!» LNZ в польових умовах mini Hub покаже переваги нових продуктів

Відвідати Mini hub можна:
• Одеська область — 13 серпня;
• Запорізька область — 20 серпня;
• Миколаївська область — 28 серпня;
• Житомирська область — 18 серпня;
• Сумська область — 10 вересня;
• Тернопільська область — 20 вересня;
• Вінницька область — 6 вересня.

Зареєструватися для участі у Mini hub можна у менеджерів вашого регіону.