Кусто Агро закупить нову техніку на $800 тис.

26 березня 2018, 08:00 4777

Компанія «Кусто Агро» планує у 2018 році оновити парк сільгосптехніки на суму близько $800 тис.

Про це розповів директор «Кусто Агро Фармінг» Володимир Сірий.

«У цьому році планується поповнення парку техніки. Вже придбаний розкидач добрив Amazone ZG-B 8200. Але окрім цього агрегату ще очікується ряд оновлень. Зокрема будуть придбані: 2 культиватори Case Tiger Mate; культиватор міжрядного обробітку з одночасним внесенням мінеральних добрив і автоматичним підрулюванням самого культиватора; 2 трактори John Deere; сівалка Kinze з додатковим обладнанням (загальна вартість з усім підключенням — близько $200); причепи, жатки соняшникові», — сказав він.

Придбають весь комплекс зазначеної техніки до липня 2018 року.

«Щороку ми оновлюємо та розширюємо свій технічний арсенал. Підприємство немале, тому повністю за одне міжсезоння оновити весь парк техніки ми не можемо. Але поступово розширюємося», — сказав Володимир Сірий.


Для довідки: «Кусто Агро» є частиною міжнародного холдингу Kusto Group. «Кусто Агро» була заснована для побудови вертикально-інтегрованої компанії в області аграрного сектора України. Бізнес компанії — це виробництво і реалізація продукції рослинництва з високою доданою вартістю за рахунок інноваційних бізнес-концепцій для задоволення зростаючих потреб ринків, що розвиваються, за напрямами: рослинництво, елеватори, транспортні послуги та трейдинг.