KSG Agro значно збільшив експорт пшеничного борошна в Лівію

21 квітня 2020, 13:20 1796

Агрохолдинг KSG Agro в 2020 р збільшив обсяг експорту пшеничного борошна в Лівію. Якщо за весь 2019 року обсяг поставок склав 720 т, то за підсумками першого кварталу 2020 року компанія поставила в Лівійську республіку 1,356 тис. т цієї продукції.

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

«У наших планах — динамічно нарощувати експорт нашої продукції, не дивлячись на кризу, — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. — У другому кварталі плануємо експортувати: пшеничного борошна — 2 тис. т, ячменю — 1 тис. т, рафінованої соняшникової олії — 500 т, інших товарів — 1 тис. т».


Для довідки: за підсумками 2019 р., окрім пшеничного борошна, агрохолдинг експортував в Оман 4,373 т жовтої кукурудзи та 109,42 т ячменю.

KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA). Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини. Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.