KSG Agro збільшить продаж фасованої свинини та почне випускати ковбаси

28 липня 2021, 13:05 2543

Агрохолдинг KSG Agro планує збільшити поставки свинини, виробленої на свинокомплексі ТОВ «Стронг-Інвест» (с. Нива Трудова, Апостолівський район, Дніпропетровська область), що відповідає в холдингу за свинарський бізнес, в фасованому вигляді в торгових мережах «Сільпо» та VARUS на 10-20%. 

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

Як зазначається, основна причина збільшення поставок — бажання торгових мереж реалізувати більшу кількість фасованої свинини, виробленої підприємством KSG Agro. Представники рітейлерів відзначають високу якість та безпеку свинарської продукції агрохолдингу, виробленої без застосування антибіотиків. 

«Якість свинини від KSG Agro завжди знаходиться на високому рівні, — говорить PR & Marketing managerторговой мережі VARUS Анна Петрова, — Для нашої мережі вакуумоване порційне м'ясо дозволяє в пікові періоди знижувати напругу на обладнання нашого цеху обробки. Фасована свинина в охолодженому вигляді зберігається до 7 днів, а на полицях супермаркетів 48 годин за температури від 0 до 4 градусів». 

У торгових мережах «Сільпо» та VARUS свинина KSG Agro проходить повний контроль сертифікації та якості — сертифікати, терміни виготовлення, температурний режим зберігання, візуальний контроль та ін.

«Партнерство з KSG Agro нашої торгової мережі обумовлено тим, що цей постачальник для нас зрозумілий, прозорий та безпечний, а якість й характеристики його продукції підтверджені нашим вимогливим виробничим та внутрішнім контролем», — резюмує Ганна Петрова. 

За словами керівника м'ясного бізнес-напрямку KSG Agro Олександра Долженка, розширення поставок свинини в мережі супермаркетів буде здійснюватися, в тому числі за рахунок вакуумованої маринованої свинини, а також поставок ковбас з свинарської продукції холдингу під марками private lable. 

«Ми плануємо випускати сирокопчені ковбаси зі свинини, можливо, з добавками яловичини, під замовлення торгових мереж у форматі private lable, — розповідає Олександр Долженко, — З цією метою на м'ясокомбінаті «Дніпро» вже обладнано спеціальний ковбасний цех». 

Олександр Долженко також повідомив, що для поставок свинини в торгові мережі в агрохолдингу створено окремий підрозділ з вирощування «важких» свиней масою 165-175 кг, що дозволяє випускати преміум-м'ясо. 


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проєкти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.