KSG Agro почав випускати фасовану свинину

19 березня 2021, 11:32 2500

Агрохолдинг KSG Agro запустив власну лінію з випуску фасованої свинини. Лінія вакуумованого м'яса передбачає фасовку продукції, як в груповому, так і в порційному форматі.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Потужність лінії, оснащеної імпортованим обладнанням (з українським доопрацюванням), що дозволяє здійснювати фасовку в різні форми упаковок — від 2 до 8 кг, становить 1 тонна продукції на годину.

«KSG Agro планує, завдяки власній лінії вакуумованого м'яса, здійснювати поставки свинини, виробленої свинокомплексом агрохолдингу у с.Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), в торгові мережі», — пояснюють в компанії.

В даний час стартував пілотний проект з мережею продуктових супермаркетів VARUS, куди поставляється кускове групове вакуумоване свиняче м'ясо вагою від 5 до 8 кг.

«Запуск лінії фасованого м'яса — ще один крок на шляху підвищення якості нашої продукції для кінцевого споживача, — коментує голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов, — Фасовка м'яса в вакуумовану упаковку різної форми підвищує збереження нашої свинини, а також більш безпечна для покупців в умовах  коронавирусної пандемії».


Для довідки: KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції.  Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі.  KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).  Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини.  Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.