HarvEast вивіз пайщиків в поля

26 липня 2016, 18:00 2225

HarvEast провів другу зустріч експертної групи (ЕГ), створеної для ознайомлення пайовиків з особливостями роботи компанії.

Понад 60 аграріїв із 3 районів Донецької області змогли безпосередньо поставити запитання менеджменту підприємства, відвідали комбікормовий завод HarvEast і поля, на яких якраз у розпалі збір врожаю пшениці, повідомила прес-служба компанії. 

«Зустрічі з пайовиками почали відбуватися на регулярній основі. Активні землевласники охоче приїжджають до Компанії і стежать за її розвитком, виробничими досягненнями. Ми прагнемо бути максимально відкритими для людей, ділитися новинами Компанії «з перших рук». Подібні зустрічі відбуватимуться залежно від сезонних процесів», — зазначила PR-менеджер HarvEast Олена Зубарєва. 

Під час зустрічі активно обговорювали врожайність цього року, перспективні культури для вирощування і важливість виведення полів пайовиків із так званої «сірої зони».  

«Проїжджали поля, де вирощують культури на насіння. Зараз купувати насіння дуже дорого, а якщо мати своє — це наполовину дешевше. Отже, компанія заощадить гроші та зможе розвиватися, закуповувати техніку. Враження добрі, тепер ми маємо приїхати у свої села, зустрітися з пайовиками HarvEast і поділитися цими враженнями. Ми як їхні представники повинні розповісти їм, що бачили», — поділився враженням пайовик Нікольського агрокластера Леонід Попсуєв.


Для довідки: HarvEast — сільськогосподарський холдинг. Основні напрями діяльності: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво. Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ ММК ім. Ілліча. Акціонерами HarvEast Holding є група СКМ і група «Смарт-Холдинг».