Парк Grain Alliance поповнився новою технікою

17 листопада 2021, 16:25 2317

Grain Alliance («Баришівська зернова компанія») продовжила широкомасштабну програму технологічного і технічного переоснащення.

Як говориться у повідомленні компанії, днями регіональна дирекція «Полтавщина» Grain Alliance отримала новий глибокий розпушувач французької фірми Quivogne.

«У компанії вже працює ряд агрегатів цього бренду. Тому вибір нового обладнання робився з опорою на вже придбаний досвід», — пояснили в компанії.

Заступник директора регіону «Полтавщина» Grain Alliance Юрій Щербак зазначив, що у цього агрегату цілий ряд переваг, які пригодяться на полях.

«По-перше — ширина міжряддя. Тут вона 45 сантиметрів між робочими органами. Також триметровий захват, який агрегатується з трьохсотсильними тракторами John Deere, які ми маємо. До всього це глибинний розрихлювач може працювати на глибині 40 і більше сантиметрів, для зняття плужної підошви», — уточнив він.


Довідково: 100% акцій української «Баришевської зернової компанії» належить шведській холдинговій компанії Grain Alliance. Земельний банк в Україні — 50 тис. га. Потужності щодо одноразового зберігання зернових та олійних становлять 200 тис. т.