Епіцентр К поповнив техпарк на $11 млн

13 березня 2018, 12:30 5692

Цього року компанія «Епіцентр К» поповнила власний технічний парк машинами бренду Case IH на загальну суму понад $11 млн.

Серед придбаної техніки — 17 обприскувачів Patriot® серії 4430, 19 тракторів MagnumTM 340, 2 трактори QuadtracTM 550 та 12 вертикальних дискових борін True-TandemTM 335 VT. Постачальником техніки виступив офіційний дилер Case IH в Україні  — компанія «Тайтен Машинері Україна».

Основними аргументами на користь техніки Case IH були співвідношення ціни та якості, розвинена мережа дилерських центрів та унікальні переваги обраних продуктів.

«Гусенична технологія в тракторах QuadtracTM дає змогу раніше виходити в поле та запобігати ущільненню ґрунту, високопродуктивні обприскувачі Patriot® з унікальною системою Aim Command FlexTM дозволяють керувати потоком робочого розчину, автоматично регулюючи норму внесення відповідно до заданих параметрів і швидкості обприскувача», — зазначив генеральний директор групи компаній «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

Наразі ведуться переговори про закупівлю великої партії флагманських комбайнів Axial-Flow® серії 9240 та дискових розпушувачів Ecolo-Tiger® 875 завширшки 6,7 метра.

Останнім часом все частіше аграрні компанії обирають техніку CASE IH. Бізнес-менеджер САSE IH в Україні і Молдові Юрій Єгоров пояснює це тим, що з компанією сільгоспвиробникам насамперед комфортно і надійно працювати.

«Якщо виникають виклики перед нашими клієнтами ми завжди намагаємося їх вирішити» — зазначає він.


Для довідки: «Епіцентр К» працює на українському ринку з 2012 року. Агрохолдинг має банк землі понад 110 тис. гектар. Земельний фонд зосереджено переважно в Черкаській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій та Київській областях. Компанія вирощує озиму пшеницю, соняшник, кукурудзу, озимий ріпак.

«Тайтен Машинері Україна» — один з найбільших операторів ринку техніки Case IH в світі. Понад 20 років компанія пропонує кращі рішення для сільського господарства і будівельної галузі, а в її активи входить велика мережа з 105 представництв та дилершипів в США і понад 14 представництв в Європі: Болгарії, Румунії, Україні та Сербії.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua