Blueberry by Star Berries запустив нову сортувальну та пакувальну лінії

01 вересня 2020, 11:20 2178

Кооператив Blueberry by StarBerries ввів у виробничий цикл високотехнологічну сортувальну лінію Berry Class 4 іспанської компанії-виробника Elifab та фасувальне обладнання від компанії MAT EXAKTA.

Про це повідомляє кооператив на своїй сторінці Facebook.

«Наша компанія не стоїть на місці. Щороку ми вдосконалюємо виробництво для того, аби наш споживач, як в Україні, так і за її межами, отримував високоякісний продукт. У цьому році ми запустили професійний склад-холодильник площею понад 700 м2. Запуск сучасного холодильного устаткування дає нам змогу повністю дотримуватися так званого «холодного ланцюга», який є основою у збереженні ягід свіжими, якомога довше», — відмічають в компанії. 

Також зазначають, що високочутлива оптична система сортувальної лінії та сучасне програмне забезпечення дають змогу відсортувати зібрану продукцію максимально точно та якісно, адже в процесі перевірки ягід враховується понад 30 показників якості продукції. Особливістю обладнання є те, що після сортування ягода залишається цілою, а найголовніше зберігається притаманний ягодам лохини сизий наліт.