Allseeds підтвердила екологічність і безпеку праці

30 травня 2019, 13:19 2642

Allseeds успішно пройшла сертифікацію за міжнародними стандартами ISO: 14001:2015 «Система екологічного менеджменту» та 45001:2018 «Система менеджменту охорони здоров«я та безпеки праці».

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається сертифікація по охороні здоров'я та безпеці праці проходила окремо на терміналі рослинних олій та на олійно-екстракційному заводі.

«Allseeds зацікавлена у захисті професійного здоров'я працівників та підвищенні екологічної безпеки довкілля. Тому у компанії Allseeds неухильно реалізовується затверджений план ESAP із охорони навколишнього природного середовища і соціальних заходів», — зазначили в компанії.


Для довідки: Allseeds — один з найбільших виробників і експортерів рослинних олій і шротів в Україні. Компанія надає послуги з перевалки рослинних олій та шротів олійних культур на своїх терміналах в порту «Південний», де можуть обслуговуватися танкери з дедвейтом понад 100 тис. т з осадкою до 14,6 м, що є унікальним місцем для перевалки у віддалені місця, такі як Китай, Індія, Близький Схід.