All in Foody іде в переробку та планує виходити на ринки США і Канади

13 лютого 2020, 10:41 2543

Група Компаній All in Foody подвоїла свій земельний банк з 8 тис. га до 16 тис. га і 80% з них — сертифіковані як органічні. Зі збільшенням об'ємів виробництва компанія розглядає можливості виходу на нові ринки та почне займатися переробкою.

Про це AgroPortal.ua повідомила комерційний директор All in Foody Оксана Антипчук під час виставки BIOFACH-2020.

«Нам не цікаво вже експортувати сировину тому ми націлені на переробку і будівництво нових переробних потужностей як в середині групи компаній так і в колоборації з нашими партнерами. В найближчі два роки плануємо почати виробляти борошно, крупи, трав«яні чаї, олію», — зазначила Оксана Антипчук.

За її словами, 90% виробленої продукції компанія експортує в Австрію, Швейцарію, Німеччину, Нідерланди.

«Тому на виставці BIOFACH в нас два основних плани — закріпити зв'язки вже з існуючими партнерами, а також пошук нових ринків, оскільки ми ростемо і подвоїли свій земельний банк, а відповідно і виробництво продукції. Тому зараз ми плануємо виходити на ринки США і Канади. Цього року плануємо сертифікуватися за стандартами цих країн», — розповіла Оксана Антипчук.


Для довідки: Земельний банк ГК All in Foody складає 16 тис. га. Займається вирощуванням озимих та ярих зернових, олійних і нішевих культур. Має переробні потужності з виробництва яблучного концентрату, а також завод доробки насіння гарбуза.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua