ALFA Smart Agro запускає нову програму: ЗЗР+форвардний контракт

20 січня 2021, 13:32 1654

Компанія ALFA Smart Agro запроваджує нову партнерську програму для агровиробників «ALFA Форвард 2021».

За умовами програми, агропідприємства можуть отримати засоби захисту рослин та мікродобрива для поточного сезону, уклавши форвардний контракт на продаж майбутнього врожаю, йдеться у повідомленні компанії.

«ALFA Форвард 2021» має дві суттєві переваги для агровиробників:

- захищає від падіння цін на сільськогосподарську продукцію;

- передбачає перегляд цін на с/г продукцію в сторону збільшення.

Таким чином, учасники партнерської програми ALFA Smart Agro реалізують врожай на вигідних умовах незалежно від того, яка ситуація складеться на ринку товарної продукції у 2021 році.

«ALFA Форвард 2021» розпочне діяти з 1 березня 2021 року. Щоб стати учасником програми, агропідприємство може напряму звернутися до офіційного дистриб'ютора ALFA Smart Agro. Це можна зробити вже зараз, щоб заздалегідь домовитися про участь. Список офіційних дистриб'юторів доступний для перегляду на сайті

«Програма передбачає чітке та зрозуміле формування ціни на врожай. Мінімальний обсяг сільськогосподарської продукції для участі: пшениця — 500 т, ріпак — 300 т, кукурудза — 500 т. Учасники «ALFA Форвард 2021» отримують інформаційну підтримку від професійних трейдерів», — йдеться у повідомленні.

Детальні умови програми «ALFA Форвард 2021» представлені за посиланням. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +38 066 060 49 80.


Для довідки: ALFA Smart Agro – провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. У портфелі компанії представлено 75 продуктів – інноваційних рішень, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не має аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається в повній відповідності до світових стандартів