ALFA Smart Agro вийшла у фінал премії Crop Science Awards

16 вересня 2019, 11:02 3232

Компанія ALFA Smart Agro стала фіналістом міжнародної премії Crop Science Awards 2019 (Agrow Awards), яку проводить міжнародна агенція Agrow, підрозділ світового лідера з аналітики Informa.

Про це повідомили у компанії.

Компанія ALFA Smart Agro стала фіналістом одразу у двох номінаціях: «Найкраща інновація в формуляції» (Best Formulation Innovation) та «Найкраща компанія з регіону, що розвивається» (Best Company from an Emerging Region). 

Номінацією «Найкраща інновація в формуляції» відзначаються найзначніші інновації в формуляції агрохімічних та біологічних препаратів, революційні рішення у пошуку нових формуляцій і сполук, що призводять до підвищення ефективності продукту, покращення безпеки користувачів та зменшення негативного впливу на довкілля.

Вихід у фінал у цій номінації компанії ALFA Smart Agro забезпечила технологія Smart CompleX, яка повністю змінює підхід до виробництва формуляцій з використанням прохлоразу. Ця технологія дозволяє легко та ефективно виготовляти препарати у формі концентрат суспензії і забезпечує стабільну та ефективну дію прохлоразу. Окрім технологічних переваг у виробництві, застосування технології Smart CompleX дає змогу зменшити пестицидне навантаження на ґрунт та довкілля. Саме ця технологія використовувалася при виробництві інноваційного протруйника ALFA Smart Agro Кантаріс, який успішно вийшов на ринок України в 2019 році.

Стратегію розвитку компанії та підхід до виробництва судді міжнародної премії Crop Science Awards 2019 (Agrow Awards) відзначили в номінації «Найкраща компанія з регіону, що розвивається» (Best Company from an Emerging Region). В цій категорії премії відзначаються компанії, які зробили найбільший вклад у розвиток галузі засобів захисту рослин у своєму регіоні.

Для справки: Нагорода Agrow Awards була заснована у 2007 році і вважається найпрестижнішою відзнакою у сфері захисту рослин. Вона створена, щоб відзначити компанії, які зробили значний вклад у розвиток галузі та інновації. Авторитетне журі, до складу якого входять незалежні експерти, визначає переможців серед претендентів з усього світу.