Агротрейд збільшила прибуток на 36%

11 січня 2017, 13:30 2119

Група «Агротрейд» за минулий рік збільшила прибуток на 36% та інвестувала у виробництво 100 млн грн.

Про це з посиланням на прес-службу компанії інформує Agravery.

«У 2016 році «Агротрейд», незважаючи на загальне погіршення стану економіки та бізнесу України, продовжила свій розвиток та закінчила рік зі значними досягненнями як в виробничій, фінансовій, так і в соціальній сфері», — прокоментувала підсумки 2016 року фінансовий директор компанії Олена Ворона.

Також відмічається, що минулоріч «Агротрейд» зібрала 300 тисяч тонн ранніх і пізніх зернових, розширила лінійку виробництва нішевими культурами — сочевицею та льоном, а також включила до лінійки насіннєвого виробництва нові гібриди.

Крім того, у 2016 р. був отриманий сертифікат якості компанії «Органік Стандарт», і з весни 2017 року група почне виробляти власну органічну продукцію. 


Для довідки: група «Агротрейд» — це вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу (виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією). Стратегія вертикальної інтеграції й диверсифікації в нових сегментах сільськогосподарського ринку стабілізує компанію, мінімізує залежність від ринкової кон'юнктури.

До складу групи входять 17 сільгосппідприємств, 11 елеваторів і хлібоприймальних підприємств загальною потужністю зберігання 530 тис. т. Холдинг обробляє 65 тис. га сільськогосподарських угідь в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Харківській областях. Насіннєві господарства «Агротрейд» розташовані в Сумській та Харківській областях.

Холдинг був заснований в 1998 р. Засновник і генеральний директор — Всеволод Кожем'яко.