Агротрейд розширить та уніфікує парк техніки

19 березня 2019, 17:17 1925

Группа «Агротрейд» у 2019 р. проведе оновлення і розширення парку техніки, дотримуючись принципу максимальної стандартизації.

Як говориться у повідомленні компанії, перед початком посівної кампанії холдинг купує нові трактори Case-340 і культиватори Case Tiger-Mate.

«Ми плануємо уніфікувати всю техніку підприємств холдингу. Це допоможе значно мінімізувати витрати часу та коштів. Зокрема, ми йдемо до того, що всі трактори будуть одного виробника і модельного ряду. Наразі приблизно 90% нашої техніки — це Case і New Holland, і близько 10% — John Deere. Від останніх ми плануємо поступово відмовитися», — повідомила директор з фінансової та операційної діяльності Групи «Агротрейд» Олена Ворона.

Вона також додала, що стратегія холдингу — орендувати, а не купувати техніку. «Агротрейд» вже має необхідний набір ґрунтообробної техніки, на яку припадає значне навантаження протягом року. Компанія оновлює її та уніфікує.

«Уніфікація дозволяє скоротити число постачальників, користуватися послугами лише однієї сервісної служби, дає можливість взаємозаміни запчастин. Всі ці нюанси дуже сильно полегшують роботу. До того ж, модель Case-340 добре себе зарекомендувала. На сьогодні вона має оптимальне співвідношення ціна-якість і відповідає нашим потребам в роботі з широкозахватних причіпними агрегатами», — підкреслив головний інженер групи «Агротрейд» Дмитро Коцюба.


Для довідки: група «Агротрейд» — вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу (виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією). Була заснована в 1998 році. Профільні культури — соняшник, кукурудза, пшениця озима, соя, ріпак.