Агропродсервіс поповнив парк сільгосптехніки

11 лютого 2021, 09:53 1753

Компанія «Агропродсервіс» купила 6 нових тракторів бренду  Fendt для власних потреб в рамках довготривалої партнерської програми trade-in.

Про це йдеться по повідомленні компанії на сторінці у Facebook.

Як зазначається, придбано 5 одиниць — моделі 936 та одну — моделі 939 з подовженим ресурсом роботи моторного масла.

«Економічність, технологічність та комфорт — головні характеристики, чому ось уже роками ми співпрацюємо з нашими партнерами — дилерами бренду Fendt компанією «Агроструктура ТОВ», — сказав при врученні механізаторам ключів від тракторів технічний директор компанії Віталій Чайківський.

Уточнюється, що політика компанії в частині оновлення технічного парку побудована на лояльній ціновій політиці, навчанні персоналу та системі обміну старих моделей на новіші.


Для довідки: «Агропродсервіс» — один з провідних вертикально інтегрованих агрохолдингів України, працює з 1999 року. Земельний банк — 40 тис. га. Має потужності з виробництва насіння, переробки сої та виробництва комбікормів, три елеватора потужністю зберігання 172 тис. т. Також займається свинарством, виробництвом молока та птахівництвом. Потужності птахівництва оцінюються в 2 млн голів птиці на рік.