Агропродсервіс відправив 300 голів ВРХ в Ліван

23 серпня 2019, 15:57 1759

Компанія «Агропродсервіс» днями відправила в столицю Лівану м. Бейрут 300 голів бичка української чорно-рябої, червоно-рябої і симентальської порід.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Тварини вирощені на комплексі з відгодівлі ВРХ в с.Купчинці Козівського району. Середня вага тварин сягає майже 6 центнерів.

«Пишаємось результатом нашої праці, адже це чудовий приклад того, як в Україні створюється додана вартість. Відгодівля це десятки створених робочих місць та трансформація галузі рослинництва в додатковий продукт тваринництва. Такими складовими і розвивається економіка України»,  — зазначив генеральний директор компанії Андрій Баран.

Як зазначається, капітан корабля-скотовоза Dalal k відзначив прекрасний стан і вгодованість тварин та професійно організовану доставку, яка забезпечила нульовий травматизм і 100% збереженість тварин у 35-градусну спеку.


Для довідки: «Агропродсервіс» — один з провідних вертикально інтегрованих агрохолдингів України, працює з 1999 року. Земельний банк — 40 тис. га. Має потужності з виробництва насіння, переробки сої та виробництва комбікормів, три елеватора потужністю зберігання 172 тис. т. Також займається свинарством, виробництвом молока та птахівництвом. Потужності птахівництва оцінюються в 2 млн голів птиці на рік.