Агріі Україна у складі групи компаній ORIGIN приєдналася до Глобальної угоди ООН

18 грудня 2020, 10:20 1912

«Агріі Україна», що є провідним постачальником агрономічних послуг, технологій та витратних матеріалів (посівного матеріалу, добрив і ЗЗР) для агровиробників, у складі групи компаній ORIGIN приєдналася до Глобальної угоди ООН. Таким чином, компанія офіційно підтвердила прихильність до ключових принципів Організації Об’єднаних Націй та намір рухатися шляхом сталого ведення бізнесу, захисту екології, забезпечення достойних умов праці тощо.

Компанія «Агріі Україна» є одним із лідерів аграрної галузі України, що пропонує агрономічні послуги, технології та стратегічні рішення, які не тільки сприяють підвищенню ефективності ведення господарства та його прибутковості, але й роблять його науково обґрунтованим, екологічним, сталим.

Маючи на меті рух у напрямку сталого ведення бізнесу, «Агріі Україна» у складі групи компаній ORIGIN приєдналася до Глобальної угоди ООН UNGC. Участь в угоді передбачає добровільне дотримання ключових принципів ООН: сталого ведення бізнесу, захисту екології, забезпечення достойних умов праці, дотримання прав людини, антикорупційної політики тощо. Загалом таких принципів 10.

Глобальною угодою передбачено не тільки критерії, але й конкретні заходи, яких кожен із учасників має вжити задля досягнення мети.

Нині учасниками угоди UNGC є близько 10 000 компаній та неприбуткових організацій по всьому світу, причому Agrii — один із піонерів серед представників українського бізнесу, що приєдналися до цієї глобальної ініціативи.


Для довідки: компанія «Агріі Україна» надає послуги з впровадження елементів точного землеробства за допомогою технологій аграрного інтелекту. Серед ключових напрямів діяльності — надання агрономічних сервісів під брендом RHIZA, що включає систему цифрового супутникового моніторингу Contour, супровід точного землеробства, агрохімічне обстеження поля, фітопатологічний та насіннєвий лабораторні аналізи тощо.