ТОП-7 Telegram-каналів за версією читачів AgroPortal.ua

26 липня 2019, 08:00 8481

Telegram-канали поступово стають невід'ємною частиною життя аграріїв. Даний месенджер дає змогу підписникам не загубити актуальну інформацію, а виданням — бути впевненими, що їхні публікації дійдуть до цільової аудиторії.

Ми самі розвиваємо Telegram-канал, тому провели опитування серед сільгосптоваровиробників, щоб зрозуміти, яку інформацію вони шукають у популярному месенджері та які канали читають.

До вашої уваги — 7 каналів про агропромисловий комплекс України, які користуються популярністю серед українських аграріїв.

Agrosphera (966 учасників)

Agrosphera — проект про аграрний бізнес у форматі пізнавальних відео та інтерв'ю, у яких висвітлюються сучасні підходи та умови ведення сільського господарства. Родзинка: щодня на вас чекає цікава підбірка сучасної музики.

AgroNews (867 учасників)

AgroNews — канал інформаційного агентства АgroNews.ua, на якому публікуються збірки цікавих новин, свіжа аналітика, огляд цін, а також коментарі та інтерв'ю від провідних аграріїв країни. Родзинка: канал висвітлює важливі та політичні події.

Landlord (495 учасників)

Landlord — діловий канал про агробізнес, на якому можна знайти ексклюзивні історії успіху українських лендлордів та цікаві новини про АПК. Родзинка: час від часу тут можна знайти рейтинги провідних компаній та перспективних напрямів аграрного виробництва.

АgroReview (377 учасників)

АgroReview — офіційний канал сайту AgroReview.com. Тут ви не знайдете щоденних новин та матеріалів, проте час від часу публікуються цікавинки та огляд аграрних подій. Родзинка: канал робить акцент на процеси та персони, які керують аграрним сектором України.

Agravery.com (218 учасників)

Agravery.com — канал інформаційного агентства Agravery.com — пропонує своїм підписникам щоденну підбірку найцікавіших подій в АПК, моніторинг внутрішнього ринку сільськогосподарських культур, огляди подій. Родзинка: щотижня #ЄнотАгровір надає дайджест важливих новин в Україні.

Аграрний тиждень. Україна: бізнес, новини, інновації (194 учасники)

Аграрний тиждень. Україна: бізнес, новини, інновації — канал інформаційно-аналітичного журналу «Аграрний тиждень. Україна». Тут висвітлюються актуальні питання всіх галузей аграрного сектору. Родзинка: публікації виходять не щодня, проте наповнені фактами та думками провідних гравців АПК.  

Ну і, звісно, AgroPortal.ua (1870 учасників)

AgroPortal.ua — канал онлайн-видання AgroPortal.ua. Родзинка: оперативне інформування про актуальні новини з аграрного життя України та світу. Також тут знайдете цікаві ідеї для бізнесу, історії успіху та інтерв'ю з лідерами думок, аналітичні дані та розслідування «гарячих» тем.