НУБіП «одягнув» спортсменів в нову форму

25 вересня 2016, 07:45 2930

Національний університет біоресурсів та природокористування (НУБіП) відзвітувався за використання коштів, отриманих за перемогу у Благодійному футбольному турнірі, який проводився асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» на початку літа.

Як розповів в коментарі AgroPortal.ua проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП Сергій Кваша, сертифікат на суму 50 тис. грн був використаний на потреби спортивних команд вишу.

«Ми виготовили комплекти спортивної форми для команд з футболу та волейболу. 26 серпня на засіданні Вченої ради вручили її всім нашим 11 відокремленим підрозділам — від Мукачева до Ніжина», — уточнив він.

«N.B.!» Футбольний агрокубок 2016: вирішальний день! (Онлайн-трансляція)

За словами Сергія Кваші, перемога команди з символічною назвою «ПроДирДек» була історичною і, можливо, іншого такого шансу уже не буде.

«Ми розуміємо рівень суперників, які брали участь, але, безперечно, наступного року за запрошенням УКАБ виставимо одну команду з числа викладачів та студентів, — заради спільного партнерства, підтримки і участі в такому прекрасному турнірі», — додав проректор НУБіП.


Для довідки: 4-5 червня 2016 р. на базі НУБіП відбувся Благодійний футбольний турнір серед команд агрокомпаній — членів УКАБ. У змаганнях взяли участь півтора десяка команд. Перше місце зайняла команда «ПроДирДек», сформована з викладачів університету (назва розшифровується як проректор-директор-декан), 2 місце — «Сігнет-центр», 3 місце — «Птахокомлекс Вінницької птахофабрики».


Наталія Бортник, AgroPortal.ua