Джерела: Трофімцева куруватиме агробізнес в компанії Епіцентр

06 червня 2020, 15:47 4692

Громадська діячка, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України у 2019 р. Ольга Трофімцева вже цього місяця може очолити компанію «Епіцентр Агро».

Про це AgroPortal.ua повідомили проінформовані джерела на ринку.


Для довідки: З лютого по вересень 2019 р. на Ольгу Трофімцеву розпорядженням Кабінету Міністрів України було тимчасово покладено виконання обов'язків міністра аграрної політики та продовольства України.

У вересні 2016 р. Ольга Трофімцева була призначена заступником міністра з євроінтеграції. До призначення Ольга Трофімцева була керівником проекту «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі — в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС».

Ольга Трофімцева отримала вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в Національному університеті біоресурсів та природокористування України та ступінь PhD у галузі аграрної політики в Університеті ім. Гумбольдта (Берлін). Довгий час працювала в Німеччині в галузі освіти, у бізнесі та аграрній сфері. З 2011 року займала позицію ключового експерта з питань національної на міжнародної стандартизації та гармонізації Німецької асоціації молочної промисловості. З січня 2016 року керувала проектом Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства ФРН «Консультування України в питаннях аграрної торгівлі — в рамках Повної та Всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю (ПВУВТ) між ЄС та Україною».